kerstoproep sponsor een kind

fatou gaye kerst In het wees/opvanghuis van Fatou Gaye wonen op dit moment 48 meisjes. De achtergronden van deze kindjes zijn niet mis, heel heftig zelfs, FatouGaye biedt deze meiden gelukkig een warm thuis en een toekomst.

Helaas ontbreekt er voldoende structurele hulp voor al deze meiden en in overleg met Fatou Gaye  zijn we  daarom dringend op zoek naar sponsors. Zonder sponsorouders/hulp kan Fatou Gaye haar werk gewoon niet goed meer blijven doen.

Heb je interesse laat het ons dan even weten, een meisje sponsor je voor slechts 10 euro in de maand, dit kun je ook samen doen om zo de kosten te verdelen.

Je biedt een kind met een bezorgd verleden een zorgeloze toekomst, je laat ze weer kind zijn, naar school gaan, geeft ze 3x per dag een goede maaltijd en laat ze genieten van de warmte en veiligheid van familie.  ❤️

Naast een maandelijkse donatie bestaat er ook de mogelijkheid om 2 x per jaar een persoonlijke doos met inhoud te sturen aan jouw sponsorkind. Denk aan schoolmateriaal, kleding, toiletartikelen en een persoonlijk cadeautje. Dus direct persoonlijk contact.

zie voor het hele verhaal, de sponsor mogelijkheden en het adoptieformulier; http://www.kinderhulpgambia.nl/wp/projecten/sponsorkind

 

Goede Doelen Shop
Archief oude berichten
Volg onze groep
Direct bijdragen?
IBAN NL22ABNA0603016960
BIC ABNANL2A

Kinderhulp Gambia Veendam
KvK 02090601

Algemeen Nut Beogende Inst.
(ANBI) 81.50.09.288

gastenboek
Voor een reactie of om te lezen:

GA NAAR HET GASTENBOEK

contact
Fred en Ivonne Hulsebos
Pottenbakkersstraat 53
9646AP Veendam
The Netherlands

T 0598-625356
M 06-22483703

Info@kinderhulpgambia.nl